Feng Shui pentru camera copiilor

Cum sa iti ajuti copilul sa creasca intr-un mod pozitiv si sa aduci armonia in casa.
Nu exista copii rai, ci doar comportament rau. Mediul nostru afecteaza comportamentul nostru. Stim la ce anume sa ne asteptam daca le dam copiilor nostri prea mult zahar sau cafeina. Vor sari pe toti peretii. Stim la ce sa ne asteptam daca temperatura din casa este de 90 de grade Celsius intr-o zi de vara. Acestea sunt raspunsuri normale la stimularea negativa de care aproximativ toti parintii stiu. Dar ceea ce majoritatea parintilor nu stiu este ca exista stimulare negativa in casa care afecteaza comportamentul copiilor, sanatatea lor. Aceasta stimulare negativa este invizibila, totusi, poate fi usor indepartata folosind o combinatie a intelepciunii chineze si stiinta moderna din zilele noastre. Aplicand tehnicile practice de Feng Shui ajuta la crearea unui mediul balansat. Acesta va ajuta la cresterea copilului tau si dezvoltarea lui intr-un mod pozitiv si in plina armonie.
Directia in care doarme
Ne petrecem majoritatea timpului intr-un singur loc in fiecare zi. Acela este patul, asa ca directia in care dormim este foarte importanta. Scopul este sa asezi patul copilului astfel incat capul sa fie orientat spre una dintre directiile compass bune. Daca patul copilului tau este orientat intr-o directie de compas negativa, poate sa debalanseze viata lui. Nu se vor simti la fel de bine cum ar trebui si asta poate sa exprime un comportament negativ. Pot avea probleme cu somnul, si pot avea probleme cu ceilalti, tratandu-i rau. Orientarea patului in directia potrivita poate sa ajute copilul sa ia note mai mari si sa isi imbunatateasca activitatea la scoala. Mariajul si armonia in familie vor fi si ele prezente.
Dormitoarele mai inchise sunt mai sanatoase
Melatonina este un hormon care regleaza somnul si starea. Melatonina este produsa de corp noaptea, pe intuneric. Lumina face corpul sa creada ca este zi. Daca este o noapte luminoasa, atunci corpul nu va produce cantitatea naturala de melatonina.
Dormitoarele ar trebui sa fie linistite.
Aranjarea mobilei
Patul ar trebui sa fie pus pe un perete solid. Asigura-te ca este spatiu in jurul patului pentru a te putea deplasa. Evita plasarea patului sub o fereastra sau in linie directa cu usa.
Culoarea:
Obiceiurile din timpul somnului ale copilului tau te vor lasa sa stii daca camera este confortabila. Daca inca vrea sa vina sa doarma cu tine, atunci trebuie sa stii ca nu ii face bine sa stea in camera lui. Evita utilizarea culorilor energizante precum rosu, culori aprinse in dormitor.
Creand un dormitor confortabila si plin de armonie face somnul de noapte sa fie foarte odihnitor.

Citeste si:  O casa fericita datorita Feng Shuiului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.