Feng-Shui-ul atrage banii

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa determini punctele cardinale in locuinta ta. Sectorul de sud-est al casei tale guverneaza atat numerarul tau precum si credinta in ideea ca vei fi capabila sa faci mai multi bani.
Potrivit regulilor clasice si traditionale ale Feng-Shui-ului, obiectele pe care le pozitionezi in aceasta parte ar trebui sa fie lucrurile care aliniaza energiile abundentei personale.
Lucruri care creaza prosperitate:
– Culorile violet, rosu si verde. Aceste trei culori suporta energia prosperitatii intr-un spatiu. O maniera placuta de a atrage aceasta energie este un bol de sticla care contine ceva de culoare violet, rosu sau verde. O modaliate simpla de a pune in valoare aceasta culoare in colt este sa achizitionam o lampa in aceste culori.
– Simbolurile bogatiei: Banii pe care ii ai in prezent si obiectele din aur sunt bune in aceasta zona a casei tale. Un bol cu monezi vechi pot fi benefice in acest sector.
– Bani falsi. Acesta este locul in care sa iti pozitionezi toate bancnotele acelea de bani falsi. Unii oameni chiar isi pun banii de la cunoscutul joc Monopoly in aceasta zona ca un simbol al prosperitatii.
– Fantana. Acesta este locul potrivit pentru a pozitiona o fantana. Alt loc la fel de potrivit ar fi sectorul carierei. Apa curgand reprezinta cursul banilor.
– Simbolul luxului. Acesta este locul cel mai bun in care poti sa pozitionezi fotografiile, arta fina. etc.

Citeste si:  Supa-crema de rosii cu usturoi si vinete umplute

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.