Greseli de evitat in accesorizarea casei

Gasirea paletei de culori poate sa fie o sarcina dificila pentru multe persoane. Prin urmare, ne-am hotarat sa va lamurim cateva dintre aceste dileme.
Chiar daca este o sarcina dificila, poti sa obtii succesul cunoscand foarte bine culorile reci, culorile calde si culorile complementare si cum functioneaza aceste scheme de culoare.
Urmeaza culorile principale 60-30-10 pentru a crea o schema de culoare estetica. Imparte alegerile de culori in procentaje: 60% inseamna culoare dominanta, 30% inseamna culoare secundara si 10% inseamna culoare de accent.
– Nu ignora iluminarea casei, intrucat si aceasta este extrem de importanta
Gandeste-te intotdeauna ca luminarea camerei poate afecta sau influenta alegerile de culori. Inainte de finalizarea alegerilor, invata si gandeste-te cum anume va arata fiecare culoare in camera in timpul diferitelor perioade ale zilei.
– Nu te gandi ca neutru inseamna neaparat bej
In timp ce bej este o culoare neutra, nuantele culorii noastre preferate se poate comporta de asemenea ca neutre in camera noastra. O culoare neutra poate avea de asemenea de un echilibru al tonurilor calde si reci, precum nuantele de rosu folosite in sufragerie.
In timp ce amestecul de culori poate sa fie intr-adevar frumos, prea multe sau nuante gresite pozitionate impreuna in aceeasi camera pot crea un look dezastruos. Urmeaza o schema de culori preferata, precum monocromatice sau complementare, si incearca sa nu te abati de la regula 60-30-10 pentru a crea o paleta de culori perfecta.
– Nu te baza intotdeauna pe trenduri
Adaugarea unei culori trendy paletei unei camere poate sa fie noutatea de care ai nevoie, dar alege modalitatea in care poti sa folosesti intelept acel trend. Culorile peretilor si accesoriilor pot fi cu usurinta schimbate, dar atunci cand achizitionezi mobila, alege nuante care se vor potrivi tot timpul.
Rozul nu este doar pentru fete si albastrul pentru baietei, asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa le folosesti in decorarea casei.

Citeste si:  In vacanta la gazda

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.