Idei bio pentru casa ta

Decorarea „verde”este cel mai mare lucru din decorarea interioara in ziua de azi. Din ce in ce mai multi oameni realizeaza ca impactul lor asupra pamantului este important si, incercand sa nu lasam urme, lasam pamantul mai curat, mai sanatos si un loc mai fericit pentru generatii multe de acum incolo. De aceea este important sa apelam la decorarea „verde”, la idei de design „eco”pentru casa noastra, care nu trebuie neaparat sa fie scumpa si nu inseamna ca totul trebuie schimbat de-o data. Exista mai multe modalitati de a fi „prietenosi”cu mediul in ceea ce priveste decorarea unei case.
Produse reciclate
Exista un numar mare de modalitati prin care poti incorpra produse reciclate in decorarea casei tale. Folosind produse care sunt create din materiale folosite anterior este un mod excelent de a scadea impactul asupra mediului. Un alt mod este folosirea lucrurilor in forma lor originala, antichitatile fiind un exemplu nemaipomenit de produse reciclate pe masura ce trec de la persoana la persoana. Lucruri folosite anterior pot fi folosite pentru scopurile lor originale sau modificat in moduri inteligente.
Uita-te la ce contine
Este important sa faci acest lucru pentru a-ti da seama de impactul pe care il au acele lucruri asupra mediului. Produsele naturale in mod normal au un impact mai putin serios decat cele sintetice. Mai mult decat atat, cele naturale sunt mult mai bune pentru mediu decat celelalte. Nu cumpara mobila din lemn rar sau exotic, decat daca cumperi un obiect reciclat.
Afla de unde a venit
Incearca sa cumperi produse care sunt aproape de casa ta.

Citeste si:  Diete urmate de Beyonce si Oprah Winfrey

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.