Impachetare cadou

Se spune ca haina il face pe om si ambalajul face cadoul…sa para mai interesant. Ambalajul ii da un aer aparte. Un obiect poate fi mai mult decat asta daca stii sa-i pui podoabe pe masura: fundite, panglici satinate, hartii creponate, si asa mai departe…
Este foarte important sa valorifici fiecare clipa atunci cand vine vorba sa faci cadouri celor dragi, fie ca e vorba despre un gand bun, de un simplu suras, un compliment sau ceva material. Daca te opresti la ultima varianta, ia in calcul faptul ca „forma de prezentare” poate valora cat o mie de cuvinte. Iata cateva variante originale si simple de impachetare a unui cadou:
-daca ai avut inspiratia sa pastrezi un ziar din ziua in care ti-ai cunoscut iubitul, poti folosi hartia la impachetare; o fotografie in format A3 poate fi, si ea, o posibilitate de ambalaj.
-ataseaza cutiei o fotografie speciala, un mesaj, o floare sau dulciuri ; astfel, pachetul va capata o nota personala.
-la fel de ingenios ar fi sa profiti de cutii de dimensiuni diferite (de la mic la mare), inscriptionate cu diverse cu diverse complimente, mesaje sau ipostaze amuzante, care sa fie deschise, rand pe rand.
-in cazul in care urmaresti un efect romantic, clasica funda rosie este de mare efect; pentru variatiuni, incearca panglicile imprimate sau simple, satinate sau in culori vii.

Citeste si:  Designul bucatariilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.