Inlocuire ferestre

Gasirea ferestrelor potrivite pentru a le inlocui pe cele vechi sau deja existente implica multa cercetare si discutii cu producatorii. Cum poti sa-ti usurezi optiunile si sa gasesti cea mai buna modalitate de inlocuire pentru casa ta?
Stiluri noi si vechi
Un loc important de unde puteti sa incepeti este stilul pe care vreti sa il aiba noile fereste. Priviti-le pe cele existente si la elementele arhitecturale din casa voastra. Notati marimile si formele, precum si felul in care se deschid si se inchid ferestrele.
Casele mai vechi au de cele mai multe ori fereste duble, care se deschid in interior. Casele mai noi pot avea geamuri care se deschid in exterior. Fiecare dintre acestea creaza un efect arhitectural diferit si schimba infatisarea per ansamblu a casei.
Daca vrei sa inlocuiesti ferestrele doar de la o camera, atunci trebuie sa fii atenta pentru ca stilul lor trebui sa se potriveasca cu ferestrele deja existente in restul camerelor. Fereastra poate sa fie mai mica sau mai mare, dar ar trebui sa aibe cel putin aceeasi forma si aceleasi accente ca si celelalte.
Detaliile ferestrei ar trebui sa fie de asemenea un factor. Daca ai ferestre deschise la culoare, acele detalii ar trebui sa te ghideze in inlocuirea ferestrelor. Asta va arata consistenta si va face camera sa para ca fiind o parte din casa originala.
Unele case au un mix, un amestec de stiluri, care fac remodelarea sa fie inselatoare. Cel mai bun lucru este sa vorbesti cu producatorii de ferestre despre stilul inlocuirii ferestrei care sae potriveste cel mai bine cu restul casei tale. Acesta se va uita la stilul arhitectural, la liniile acoperisului, la materialele exterioare si alti factori.
Stilul noilor ferestre pot avea un efect asupra casei per ansamblu.

Citeste si:  Baia in stil vintage

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.