Lipsa de spatiu

O piesa de mobilier de dimensiuni generoase, poate face un spatiu sa arate mai mare, atata timp cat este aleasa cu grija. De exemplu, daca spatiul e mic dar ai o camera inalta, un dulap lung, va atrage privirea in sus. Ai grija la numarul si la pozitia celelorlalte obiecte. Nu obosi ochiul cu prea multe decoratiuni.
Decide-te pentru ce activitati amenajezi si decorezi o camera. Divide in mod strategic camera pe zone, in functie de actitivati (dormit, munca, relaxare, servirea mesei). Imparte camera in jumatate, in sferturi sau in diagonala si da o functie fiecarei zone.
Trebuie sa dai o atentie deosebita culorii podelei si peretilor. O podea si niste pereti vopsiti in culori deschise vor da automant senzatia de spatiu mai mare.
O camera mica poate da iluzia de incapere spatioasa si prin apelarea la jocul de lumini. Foloseste-te de diferitele tipuri de iluminare (directa, indirecta, ambientala sau de accentuare) pentru a mari, vizual, un spatiu mic.
Da o noua infatisare moderna unei camere mici prin aplicarea unui tapet cu model in dungi, intr-o nuanta de caramel. Adauga tavan fals cu un model precum nervurile lemnului, pune o covor din plus pe jos si o oglinda mare pe perete. Alege si canapeaua potrivita, un televizor cu ecran plat si vei obtine un locsor modern si util.
Mobila la comanda este un must atunci cand vine vorba de o camera mica. Latimea, inaltimea si profunzimea mobilierului trebuie sa fie mulata pe dimensiunile camerei.

Citeste si:  Cactusii - pentru persoane care nu au timp

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.