Locuri murdare din casa

Fiecare casa in parte are anumite locuri in care murdaria este prezenta mult mai mult. Va prezentam in acest articol locurile din casa unde atat murdaria, dar si bacteriile sunt mai prezente:
– Oricat de mirate ati ramane sa aflati aceasta veste, sa stiti ca este cat se poate de adevarat. Prosoapele din baie ocupa primul loc in acumularea murdariei si bacteriilor, mai ales daca imparti aceste prosoape cu membrii familiei. Cel mai indicat ar fi ca fiecare in parte sa aiba propriul prosop. Mai mult decat atat, prosoapele trebuie sa fie spalate la minim 40 de grade Celsius.
– Masina de spalat este un alt loc unde murdaria se aduna cu foarte mare usurinta.
– Tastatura, mouse-ul si pad-ul sunt si ele purtatoare de murdarie si de microbi. In caz ca nu stiai, pe tastatura se pot gasi cu 200 de specii de bacterii mai mult decat pe un capac de WC. Interesant,nu? De aceea este bine sa cureti calculatorul cel putin o data pe saptamana.
– Un alt loc unde bacteriile se regasesc din plin, este frigiderul. Acesta trebuie curatat la interior in fiecare saptamana.
– Scurgatorul de vase
– Buretele de vase, dar si manusile pentru dus
– Patul, este si el unul dintre locurile in care murdaria se poate regasi. Este indicat sa aerisesti lenjeria in fiecare zi, sa o schimbi in fiecare saptamana, si sa aspiri salteaua cel putin o data pe saptamana.
– Covoarele si podelele. Probabil ca nu mai este o surpriza pentru tine sa afli ca podelele si covoarele sunt pline si ele de bacterii.
– Mopul si galeata de spalat pe jos
– Jucariile copiilor sunt si ele pline de bacterii, de aceea trebuie spalate in mod frecvent si trebuie sa eviti sa iti lasi copilul sa le bage in gura.

Citeste si:  Cele mai romantice camere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.