Marea in casa ta

Daca faci parte din categoria persoanelor „dependente” de amre, atunci avem o veste buna pentru tine: cu ajutorul unor mici obiecte decorative, o poti avea chiar la tine in casa.
Comod
Cel mai simplu mod de a aduce o schimbare in livingul tau este sa te folosesti, ca de obicei, de pernutele decorative. Schimba-le fata cu una in dungi, in clasicul stil navy.
Ingenios
O noptiera veche, de care nu mai stii cum sa scapi, poate fi de real folos. Vopseste-o simplu in alb, iar apoi lipeste pe fata sertarelor un autocolant cu subiect marin.
Practic
Poate nu ai timp si nici imaginatie sa „bricolezi” obiecte decorative doar de dragul fascinatiei pentru mare. Pentru tine, magazinele de decoratiuni au pregatit o multime de obiecte cu specific de vacanta. De ce nu ai decora marin, spre exemplu, o masa festiva pe baza de peste?
Din mare, in baie
Ca si vara trecuta, anul acesta te-ai intors acasa cu geanta plina de scoici. Ai gasit si cateva ceva mai mari? De ce nu le-ai folosi atunci in baie, pe post de savoniera sau pur si simplu pentru decor?

Citeste si:  Gandirea pozitiva si Dieta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.