Mascarea cablurilor

Cablurile electronicelor si electrocasnicelor ne pot face deseori probleme in decorarea casei. Se intampla sa nu mai putem sa le ascundem, oricat de tare am incerca. Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va venim in ajutor si sa va oferim cateva sfaturi.
Cu totii dispunem de tehnologie in casa noastra. Si nu este acest lucru cel mai imporant, ci problema camuflarii lor. Trebuie sa se aleaga locurile potrivite, partile care doresc a fi expuse si cele care doresc a fi ascunse.
Multe persoane achizitioneaza o gramada de electronice noi in timpul sarbatorilor, dar acestea vin cu o multime de cabluri. Ce e de facut? Cu totii preferam cabluriel stranse si care nu sunt la vedere. Pentru asta vei avea nevoie de ascunzatoare special create pentru cabluri, care sa le ascunda. Acestea sunt foarte usor de intrebuintat, si arata extrem de bine. Este minunat sa le ai pe cele care sunt usor de folosit si pe care atunci cand le vezi, sa iti si placa, sa fie si atractive.
Oamenii devin mai creativi uneori, si pot inventa si alte modalitati de a ascunde cablurile. Una dintre acestea ar fi ascunderea lor in spatele mobilei, atunci si unde este posibil.
Pe langa faptul ca acele cabluri la vedere sunt inestetice, acestea pot constitui si o sursa de murdarie. Cablurile la vedere va pot incurca atunci cand faceti curatenie. Folositi canale de cablu, realizate din PVC, lemn sau aluminiu. Alege -le pe vele care se potrivesc mai bine cu decorul tau.
Cele mai potrivite sunt acele canale care se fixeaza pe perete.
Exista diferite modele precum jgheaburi, pline, etc.
In ziua de azi se pot gasi si birouri speciale care au un suport special pentru ascunderea cablurilor.
Deschiderea respectivului suport, canal se poate face cu usurinta, astfel ca poti sa introduci de fiecare data un alt cablu, in functie de locul pe care il mai ai disponibil.
Un alt motiv pentru care e bine sa mascam cablurile este acela ca in acest fel oferim mai multa siguranta familiei noastre, in special daca exista copii in casa.

Citeste si:  Albul Dalb

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.