Mobila transparenta

Anul care vine aduce anumite schimbari atat in materie de moda, cat si in materie de decoratiuni interioare. Printre aceste schimbari se numara si mobila, care sufera ceva modificari, printre acestea numarandu-se si faptul ca se renunta in mare parte la lemn si se trece la sticla, la materiale transparente.
Transparenta intr-o locuinta inseamna modernitate, originalitate, joc deosebit de lumini si de culori, iluzia de spatiu extins.
Daca alegi transparenta inseamna ca alegi solutia anvangardista. Mobilierul transparent, fie el si din plastic, da un aer diferit incaperilor, un aer extrem de atragator.
Un alt avantaj deloc neglijabil este acela ca iti ofera mai multa lumina, mai mult spatiu, sau cel putin, iti ofera iluzia optica de spatiu.
Atunci cand optati pentru un astfel de decor, trebuie sa aveti mare grija la jocul contrastelor, acesta fiind extrem de important. Trebuie sa creati o armonie deplina intre culori si materiale.
Mobilerele transparente sunt recomandate si pentru ca sunt extrem de confortabile, datorita materialele din care sunt confectioante si tehnici de prelucrare a acestuia.
In comparatie cu mobilierul din lemn, cele din plastic sunt ceva mai ieftine. Intr-adevar, cele din sticla sunt mai scumpe, insa merita toti banii.
Transparenta ajuta privirea sa treaca dincolo, sa priveasca mai departe de limite,
Din pacate, exista ideea preconceputa conform careia mobila din sticla nu ar fi rezistenta. In ultimii ani totusi, lucrurile s-au schimbat, mobila fiind inovata.

Citeste si:  Spatiu in casele mici

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.