Mobilier pentru baie

In fiecare an, designerii intocmesc noi piese de mobilier, noi trenduri pentru sezonul respectiv. In acest an, designeri celebri au intocmit anumite trenduri pentru a-ti schimba baia si a o transforma intr-o incapere minunata, plina de elemente moderne. Iata care sunt principalele trenduri ale acestui an in ceea ce priveste decorarea baii.
1. Oglinda mare
Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara? Ei bine, aceste oglinzi mari, pot reinnoi aspectul baii tale. Oglinzile in marime naturale sunt considerate a fii cele mai frumoase si cele mai potrivite. Alege dintr-o paleta de culori exterioare si de texturi, oferindu-i baii tale un aspect cu totul si cu totul deosebit. Acest tip de oglinda este ideal pentru spatiile mici, inrucat acestea vor mari vizual incaperea.
2. Dulapioare de baie cu oglinda incorporata
Dulapioarele de baie iluminate cu oglinda, au foarte multe intrebuintari, dar sunt si foarte frumoase, devenind punctul focal al baii. Usa dulapiorului este taiata in centru pentru a lasa oglinda sa se vada. Fie ca designul baii tale este contemporan sau traditional, mic sau mare, acest design al dulapiorului se poate potrivi oricarui spatiu. Cu siguranta vei iubi acest aspect ultra-modern cu lumina intregrata.
3. Bai in alb si negru
Baile decorate in alb si negru sunt foarte elegante, trendy si se potrivesc caselor contemporane. Alb si negru sunt culori clasice, iar obiectele cele mai frumoase sunt cele in forme geometrice. Acest tip de mobilier va da baii tale frumusete si calitate.
4. Baie in mov si alb
O baie intr-o culore minunata precum mov este o experienta care tine de indrazneala fiecarei persoane. Vopseste peretii in mov si opteaza pentru chiuvete, cada, jacuzzi sau cabina de dus albe. Dulapioarele sutn de asemenea recomandate in culori albe. Se opteaza pentru o oglinda iluminata. Se monteaza spoturi in baie, precum si aplici de diferite marimi si forme, dar in culoare alba, pentru a contrasta intr-un mod placut cu culoarea peretilor.

Citeste si:  Ce mananci pentru a fi energica dupa-masa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.