Muzica ambientala pentru casa ta

Muzica face parte din viata noastra de zi cu zi. Nu putem trai fara muzica.. asta este un lucru clar, dovedit stiintific. Pana si in locurile cele mai indepartate de pe pamant, unde nu exista tehnologie, internet sau radiouri, oamenii se strang de cateva ori pe saptamana in jurul unui obiect sacru sau in jurul focului cantand si dansand pentru a celebra viata si lucrurile care ii inconjoara.
Daca ei fac acest lucru, de ce nu am face si noi asta, avand in vedere ca avem la dispozitie tot ce ne trebuie pentru a ne relaxa si a aduce armonia in casele noastre.
Terapia prin muzica sau meloterapia, asa cum este cunoscuta in lumea intreaga poate aduce beneficii si satisfactii mari in plan personal, daca este ascultata cum trebuie si mai ales cand trebuie.
Pana si florile pe care le detii in casa se bucura de sunete si de muzica linistitoare, ambientala. Ati observat vreodata cum o floare care s-a palit si nu mai este la fel de vitala, isi revine in cateva zile daca le udati si pe puneti in fiecare zi, seara, melodii de relaxare, care imita sunetele din natura.
Muzica aduce culoare si stari de bine,atat in suflete, cat si in case: daca esti plecata dimineata de acasa, poti lasa radioul deschis, in surdina, pe o frecventa unde se asculta cu precadere muzica chill.
Vei vedea cum florile tale isi vor reveni si vor fi din ce in ce mai frumoase si mai bogate in puiuti.
Seara, cand vii obosita de la birou si simti ca te-ai incarcat cu energie negativa pe timpul zilei, da drumul la calculator si asculta cateva melodii de relaxare, in timp ce pregatesti cina sau faci patul.
Nu uita sa aprinzi si un betisor parfumat, care vine in completarea starii de bine care te cuprinde. Mirosurile placute, de mosc sau lemn de padure, ars, te vor duce cu gandul in alte locuri, departe de grijile zilnice si de stres.
Daca ai un copil mic in casa, care are probleme cu somnul, pune-i seara, inainte de culcare, cateva melodii chill-out care imita sunete din natura: pasarele, marea sau vantul din desert.
Poti pune clopotei de vant deasupra patului sau a intrarii in casa pentru a aduce noroc de fiecare data cand ii atinge o adiere de vant.

Citeste si:  Romantism la tine acasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.