Noi tendinte in mobilier

V-am mai povestit si in articolele trecute o parte dintre noile tendinte in materie de mobilier in aceast sezont toamna-iarna.
In acest articol ne-am propus sa va introducem mai mult in lumea mobilierelor si sa va prezentam cateva dintre cele mai noi trenduri:
Dupa cum bine stiti, stilul eco este la moda si acesta trebuie sa se regaseasca si in casele voastre.
V-am mai povestit ca se opteaza foarte mult pentru mobila transparenta din sticla sau din plastic.
De asemenea, un alt lucru extrem de interesant ar fi faptul ca decupajele creeaza suprafete dantelate.
Bineinteles ca nu lipsesc piesele de mobiler vechi, dar reconditionate. Dupa cum bine stiti acestea sunt piesele de mobilier care nu se demodeaza niciodata.
Se poarta inca candelabrele, si orice poate servi la luminarea unei incaperi. Poti opta si pentru aplici daca doresti. Nu sunt demodate si difuzeaza o lumina chiar interesanta.
Poti achizitiona si mobila second-hand in cazul in care nu iti permiti mai mult. Important este sa optezi cu bun gust si sa optezi pentru orice iti place tie si te face sa te simti bine, confortabil atunci cand ajungi acasa.
Nu este obligatoriu sa cheltui o avere pe mobila pentru a arata bine si pentru a te simti tu bine in casa.
Este important sa alegi ce iti place si ce crezi tu ca s-ar potrivi casei tale.
De asemenea, este important sa aranjezi totul cu gust si cu mare grija pentru a crea o armonie deplina atat intre piesele de mobilier, cat si intre culorile pe care le regasesti in casa.

Citeste si:  Miros neplacut din dulapuri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.