O casa fericita datorita Feng Shuiului

Feng Shuiul ne invata ca totul inseamna energie, si ca suntem intr-un continuu schimb de energie in jurul nostru. Totusi, este foarte important sa cream o casa feng shui care are energie sanatoasa si fericita. Feng Shuiul are o varietate de sfaturi pentru o casa fericia, toate bazate pe faptul ca daca traiesti intr-o casa sanatoasa si fericita, propria ta energie in mod inevitabil va deven fericita si sanatoasa.
Ai observat vreodata ca oamenii reusesc sa schimbe energia dintr-o camera atunci cand intra? Si cat de bine dispusa si de optimista devii dupa ce iesi in oras cu prieteni si oameni fericiti? Asta se intampla pentru ca te afli intr-un continuu schimb de energie cu tot ce te inconjoara: oameni, animale, cladiri, pomi, etc, etc.
Acum este cel mai bun moment pentru a-ti face o mare favoare si pentru a folosi feng shuiul pentru a crea un prieten de nadejde- o casa fericita.
Cu cat stii mai multe despre anatomia spatiului, cu atat poti invata mai multe despre relatiile sanatoase cu casa ta.
Aceasta noua relatie se va reflecta in mod benefic in toate zonele din viata ta: viata ta amoroasa, cariera, relatiile cu copiii, etc. Daca abia incepi sa exploirezi feng shuiul si esti curioasa ce poate face pentru tine, iata doua puncte esentiale de pornire:
1. Conecteaza-te cu casa exact cum ai face-o cu o persoana. Intreaba, asculta si acorda atentie.
2. Accepta oricare stare in care s-ar afla casa ta fara un raspuns emotional puternic, doar incearca sa ajungi la esenta.

Citeste si:  Delicatese de post: supa crema de ciuperci, spaghete cu ciuperci si gogosari si clatite cu lapte de soia, nuci si miere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.