O camera de baie in stil oriental

baie orientala

Poti adauga elemente luxoase care au in acelasi timp un look oriental. Un lavoir alcatuit dintr-o masuta de toaleta din lemn de cires, blat din granit si un bol de marmura. Pentru un plus de originalitate sprijina de un perete o scara din lemn de bambus pe care o poti folosi ca suport pentru prosoape. Fii sigura ca acum baia ta va avea un aspect unic si spectaculos. Poti opta si pentru varianta unui lavoir cu blat din onix. Combinatia de maro
si verde din structura pietrei, pe care sa o regasesti si la alte elemente de design din baia ta, intregesc o atmosfera de relaxare si serenitate. Lumina naturala trebuie sustinuta prin mici accente pozitionate in parti esentiale ale acestui spatiu: la cabina de dus, in zona cazii sau in zona mesei de toaleta.

Citeste si:  Detoxifierea organismului II

Ca accente orientale pot fi folosite bete de bambus sau portiuni din tavan acoperite cu placi din lemn de bambus ce creeaza o atmosfera de liniste si armonie intre artificial si natural. Nu exagera, insa, cu decoratiunile cu specific oriental pentru ca puritatea si simplitatea, elemente preluate din natura, reprezinta probabil cea mai buna abordare a acestui stil.

Citeste si:  Accesoriile casei in aceasta toamna

Nu uita sa iti achizitionezi si doua chimonouri pentru a desavarsi look-ul asiatic din casa ta.

Inspira! Paseste spre natura! Imprumuta din secretele orientale ale armoniei sufletului si spiritului si decoreaza baia in stilul oriental al personalitatii tale!

sursa foto Pinterest


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.