Oglinzi vechi

Oglinzile vechi poate ca nu sunt tocmai un element de decor foarte interesant, insa te sfatuim sa nu le arunci, pentru ca le poti redecora foarte usor, iar rezultatul va fi unul deosebit.
1. Alege culori pastelate
Curata bine rama oglinzii cu alcool sanitar sau cu apa si sapun si las-o sa se usuce. Alege coli de hartie obisnuita, fara luciu, dar cat mai colorate, cu modele florale. Pregateste un bol de sticla in care sa amesteci aracetul cu putin apa. Pensulele trebuie sa aiba varful subtire, sa poti aplica solutia cu aracet in locuri inguste.
2. Joaca-te cu hartia
A doua etapa este cea mai distractiva. Daca ai copii, roaga-i pe ei sa taie colile de hartie colorata in bucatele foarte mici. Tot ce trebuie sa faci tu este sa aduni fragmentele de hartie si sa le sortezi in functie de culoare. Colajul pe care urmeaza sa il lipesti pe rama oglinzii va fi mult mai interesant daca rupi bucatile de hartie in loc sa le tai cu foarfeca.
3. Lipeste straturile de hartie
Acopera suprafata lucioasa a oglinzi sa nu o murdaresti cu aracet sau sa nu lipesti, din greseala, hartie pe ea. Dilueaza aracetul cu apa .Aplica solutia de lipit cu ajutorul pensulei pe suprafete mici si lipeste bucatile de hartie urmand modelul ramei.

Citeste si:  Chiftelute de vinete si supa de porumb

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.