Ordine in casa ta

Atatea lucruri se strang in timp, intr-o casa….Greu sa pastrezi ordinea si disciplina. Nu si daca pui in practica solutiile pe care ti le propunem noi.
Casa ta da impresia de spatiu aglomerat? O poti atenua printr-o serie de mici artificii. Pune-le in practica si vei face ordine in „haos” pastrand si obiectele utile, si pe cele (partial) nefolositoare, dar de care te leaga atatea amintiri… Totul e o chestiune de organizare: sunt lucruri pe care vrei sa le ai la indemana fara sa aglomerezi inutil camerele. Si lucruri pe care vrei sa le depozitezi pe termen lung.
Solutiile noastre:
De regula, intr-un apartament la bloc, mobilierul nu poate oferi mult spatiu pentru depozitare. Dar exista alternative: poti opta pentru fante si niste mascate in pereti; poti valorifica fiecare coltisor-spatiul de sub pat, cel dintre usa si perete; poti agata rafturi pliabile- in baie, in bcuatarie, sau poti ingramadi diverse obiecte in cosuri si cutii, iar cutiile pot sta pe rafturi speciale.
Jucariile sau textilele pot fi depozitate in cosuri din iarba de mare, foarte la moda.
Masa realizata din module (ce pot fi asamblate diferit) ofera o „ascunzatoare” generoasa: sub ea incape toata casa.
Carti, cd-uri, decoratiuni….gen biblioteca, de diverse dimensiuni, „aduna” obiecte dintre cele mai variate si dau camerei dinamism.
Bijuteriile, fotografii in cutii asortate
Lenjeria, hainele si jucariile. Spatiul de sub patul supraetajat este foarte generos: inchis cu usi (alese in stilul camerei), adaposteste, practic, orice.

Citeste si:  Umpleti casa cu flori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.