Organizare accesorii

Indiferent de calitatea lucrurilor pe care le aveti in casa dvs., daca ele nu sunt aranjate sau ordonate dupa un anumit criteriu totul va parea a fi o mare harababura si nimeni nu va avea ocazia sa le admire. Asadar treceti la treaba si haideti sa le aranjam!

1.Puneti accesoriile in numere impare – 3 sau 5 e perfect.
Nu ordonati intr-o parte a camerei lucrurile mici si pe celelalte in coltul opus. Incercati sa le combinati pe cat posibil.

3.Daca casa este decorata modern atunci evitati aglomerarea cu diverse obiecte sau cu obiecte ce ar merge mai degraba cu o camera traditionala. Moda contemporana din decoratiuni interioare pune foarte mult accent pe eleganta si pe simplitate.

Citeste si:  Stilul formal

4.Daca spatiul este mic atunci folositi obiecte ce pot fi mai mici si pe care sa le admirati cand va apropiati de ele. In spatii mari este bine sa folositi insa obiecte mai voluminoase.

5.Daca aveti casa traditional mobilata folositi aranjamente simetrice,daca este mai moderna pe cele asimetrice.

6.Uniti intraga camera prin cel putin 3 culori ce revin in diferite obiecte decorative.Creati astfel un echilibru vizual in camera.

Citeste si:  Supa de conopida

7.Cand puneti laolalta obiecte de marimi sau forme diferite incercati sa gasiti culoarea sau materialul comun tuturor. O colectie din obiecte de sticla poate fi foarte interesanta, la fel si obiecte mai vechi cu valoare sentimentala care sunt restaurate.

8.Nu folositi o singura culoare pentru toata camera pentru ca este prea anost. Incercati sa gasiti si o culoare de contrast sau din aceeasi paleta coloristica pentru mai mult efect.

Citeste si:  O locuinta care intampina primavara cum se cuvine

9. O atentie deosebita trebuie acordata modului de luminare a incaperii. O incapere prost luminata (prea putina lumina sau din contra lumina prea stridenta) pot obosi persoanele care stau in ea.

10. Tendintele in design din acest an imbina culoarea ciocolatie a lemnului, cu sticla mata si incrustatiile de aluminiu. De asemenea, mereu la moda sunt scaunele din piele, fie in culori deschise, fie in eternul negru.
Gata!Acum relaxati-va si bucurati-va de noul spatiu!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.