Pat atractiv

Pentru a-i da patului tau un aspect mai fresh, mai proaspat, mai in trend, fara sa cheltuiesti prea multi bani, incepe prin a-ti schimba asternuturile. Amesteca si potriveste-ti diferite culori in diferite modele si materiale. Atunci cand iti faci patul, joaca-te cu culorile si modelele de pe asternuturi. In primul rand, forma trebuie sa fie frumoasa, aranjamentul impecabil. Creaza un adevarat decor in patul tau.
Cumpara-ti mai multe perne decorative, pe care sa le pozitionezi pe patul tau in diferite forme.
Pernele decorative dau un accent special si o infatisare deosebita atat patului tau, cat si incaperii. Fie ca nu optezi pentru schimbarea patului, sau pentru o lenjerie de pat mai scumpa si mai fina, daca iti pui imaginatia la contributie, poti sa optii un rezultat exceptional, fara sa investesti prea mult timp si prea multi bani.
In cazul in care dispui totusi de putini bani, ar fi bine pentru tine sa iti schimbi patul cu unul mai modern si sa iti aranjezi incaperea altfel. Este indicat sa mai schimbi din cand in cand decorul din camera ta, insa nu uita ca intr-un dormitor, punctul focal trebuie sa fie intotdeauna patul si accentul trebuie sa cada pe el mereu, de aceea trebuie sa te concentrezi mult asupra decorarii si aranjarii lui.

Citeste si:  Transforma-ti garsoniera intr-un mic apartament

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.