Pozitionarea oglinzilor in dormitor

Pozitionarea oglinzilor in dormitor face diferenta in legatura cu modul in care te percepi, in legatura cu hainele si cu sarcinile pe care le ai de facut in fata unei oglinzi, precum aranjarea parului, alegerea tinutei sau efectuarea machiajului. Iata cativa pasi care te vor ajuta sa aranjezi in mod corespunzator oglinzile din dormitor.
In primul rand, trebuie sa achizitionezi oglinzile pe care ti le doresti. In mod ideal ar trebui sa existe doua oglinzi in dormitor – una mare, de aproximativ aceeasi inaltime cu tine si una mai mica care sa iti permita sa te apropii de ea cu o mai mare usurinta.
Pozitioneaza oglinda aceea mare in spatele unei usi pentru a economisi spatiul. Aceasta oglinda poate sa fie pozitionata chiar pe usa de la dormitor sau pe usa unui dulap. Acestea ar fi locurile cele mai potrivite, atata timp cat poti sta in fata acestor locuri si te pot uita in oglinda cu atentie, dar acel loc trebuie sa iti permita in acelasi timp sa te si indepartezi pentru a te analiza in intregime in oglinda. Daca pozitionezi oglinda pe usa dormitorului sau pe usa dulapului atunci nu vei mai avea nevoie neaparat sa elaborezi o rama, pentru ca nimeni altcineva nu o va vedea. Daca nu ai suficienta lumina, instaleaza o aplica sau un spot langa oglinda, daca este posibil.
Pozitioneaza oglinda mica intr-un loc in care lumina naturala este posibila. Preferabil ar fi ca aceasta oglinda sa fie pozitioneaza langa o fereastra. Acest mod iti va permite sa vezi clar atunci cand iti aplici machiajul, atunci cand te pensezi sau cand iti aranjezi coafura. Da, foarte multe femei fac toate aceste ” operatiuni” in baie, dar tu poti sa faci acest lucru in dormitor, chiar stand jos, asa ca merita sa faci aceasta investitie, mai ales ca foarte mult ebai nu au suficient acces la lumina naturala.
Daca ai un dormitor mare si poti sa iti permiti o oglinda mare cu suport, atunci go for it. Exista foarte multe stiluri elegante disponibile si in acest mod vei avea nevoie doar de o singura oglinda, intrucat aceasta poate fi pozitionata si mutata in orice loc, chiar si acolo unde lumina naturala este disponibila.
Daca esti suficient de norocoasa pentru a avea un dressing, o oglinda mare ar putea sa fie pozitionata in el, aplicand diferite aplici in jurul ei.

Citeste si:  Bugetul familiei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.