Pregatirea casei pentru primavara

In timpul lunilor lungi de iarna, stai inchisa in casa cu ferestrele bine inchise pentru a avea o casa calduroasa. Acum, casa ta ar cam trebui sa se pregateasca pentru anotimpul ce va veni. Iata cum sa iti deschizi si sa iti pregatesti casa pentru primavara.
1. Deschide larg ferestrele si usile si lasa aerul proaspat, precum si soarele sa patrunda in casa. Acest lucru va elimina aerul acela imbacsit si ii va da viata casei tale.
2. Curata ferestrele si permite-i luminii stralucitoare sa patrunda in casa ta. In acest fel ii vei da casei tale un sentiment mai deschis si mai fresh.
3. Aspira intreaga casa si indeparteaza draperiile si perdelele pentru a le spala de praful care se poate acumula pe timpul iernii. In acest fel, vei putea diminua alergiile care pot aparea pe timpul primaverii.
4. Curata tavanul, parchetul si indeparteaza praful acumulat care in timpul primaverii poate circula in intreaga camera.
5. Curata covoarele, indeparteaza murdaria, mirosul de animale daca exista, pentru ca acestea pot cauza reactii alergice si pot priva casa de aer curat.
6. Daca indepartezi praful vei indeparta si alergenii care se pot acumula in timpul iernii.
7. Adu in casa accesorii de primavara, flori. Primavara este sezonul in care florile prind viata.
8. Decoreaza-ti casa cu culori vii, de primavara, in acest fel vei aduce un sentiment fresh in casa.
Decorarea casei nu trebuie sa fie neaparat facuta cu foarte multi bani. Poti sa o faci cu usurinta prin a face curatenie generala, si prin a aduce flori in casa. Foloseste de asemenea culori de primavara, precum verde, galben, albastru. Acestea sunt cele preferate pentru acest sezon. Adauga o pata de culoare si luminozitate care iti vor face casa mai frumoasa, mai primitoare, si de ce nu, mai vesela.
Pregatirea casei pentru acest sezon nu trebuie sa iti ia foarte mult timp. Lucrurile simple, precum curatenia si florile sunt perfecte pentru a primi in casa primavara si vremea calduta.
Bucura-te din plin de primavara si de frumusetea ei.

Citeste si:  Curatare vase

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.