Principii Feng Shui de decorare a casei

Principiile de baza ale Feng Shuiului indica faptul ca este esential pentru a intelege importanta decorarii casei, plasarii obiectelor si culorilor pentru spatiile casei.
Esti o persoana care valoreaza perceptiile interioare si sentimentele subtile ale decorarii interioare a casei? Daca da, gandurile tale pentru casa ta sunt in concordanta cu filozofia Feng Shui. Filozofia Feng Shui s-a dovedit a fi folositoare in diferite modalitati. In ziua de azi, inarmati cu aceasta credinta, putem dezvolta un design personalizat pentru casa noastra ca o expresie a personalitatii noastre unice.
Feng Shui-ul este o filozofie, o arta a sporirii atributelor casei. De ani de zile, Feng Shuiul a devenit o disciplina care care a maximizat energia pozitiva.
Potrivit filozofiei Feng Shui, casele noastre ar trebui sa fie gandite ca o metafora a vietii. Se spune ca o casa dezordonata este reflectia unei minti dezordonate.
Pozitionarea corecta a obiectelor semnifica aranjamentele decorului intr-un mod in care sa se alinieze cu natura. Feng shuiul aduce armonie, pace si sanatate in vietile noastre.
Filozofia Feng Shuiului este bazata pe cinci elemente esentiale : Pamant, Foc, Metal, Apa si Lemn.
Metalul exprima sanatatea copiilor, starea lor si a familiei, in timp ce elementele de Pamant reprezinta culoarea aurie, coltul casniciei si fericirea familiei. Elementele de apa pe de alta parte inseamna cariera si abilitatea unei persoane de a face bani. Elementele de foc reprezinta abilitatea unei persoane de a castiga faima si prosperitate in viata. In cele din urma, elementele de lemn stau pentru calitatea per ansamblu a vietii noastre, incluzand sanatatea.
O parte importanta pentru a asigurarea unui Feng Shui bun pentru casele noastre este sa gasim un echilibru optim intre aceste cinci elemente si mediul inconjurator.
In cele din urma, poate fi afirmat faptul ca Feng Shuiul este arta care ne poate schimba viata in totalitate, nu numai casa sau modul in care ne simtim atunci cand ajungem acasa.

Citeste si:  Pui inabusit in sos de rosii si marmelada de mere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.