Principii Feng Shui

Mediul inconjurator, mediul in care traim are un impact foarte mare asupra starii noastre si confortului nostru. Ai pasit vreodata intr-o camera aranjata frumos si ai experimentat sentimentul de multumire? Sau ai gasit un loc intunecat, plin de gunoi si claustrofobic? Ambele situatii tin de regulile si de principiile Feng Shuiului, o stiinta intuitiva a spatiului si aranjamentelor de design care studiaza cat de natural este mediul, structurile si obiectele, energiile cosmice invizibile si modul in care ne afecteaza acestea.
Folosirea conceptelor Chi , Yin si Yang, Feng Shuiul determina masurile designului, schimbarile care pot promova o energie pozitiva si sa aduca o balanta echilibrata a dragostei si armoniei.
Iata principalele elemente ale Feng Shuiului:
1. San-Ho, San-Yuan, Hsuan-Kung
– care foloseste Xing Fa si sunt determinate de forma, locatie, aparenta, directie si imprejurimi.
2. Pa-Chai, San-Yuan, Hsuan-Kung
– care foloseste Ba Zhai si ia in considerare caracteristicile si dinamicile care privesc structura, imprejurimile, ocupantii si energiile cosmice invizibile.
3. Sistemul celor opt aspiratii
– care foloseste Ba-Gua ca un ghid pentru a imparti un loc in diferite sectoare si in diferite directii. – Profesie, Cunostinte si studii, Sanatate si familie, Bogatie, Faima si recunoastere, relatii, creativitate si copii, oameni folositori si calatorie.

Citeste si:  Reducere costuri intretinere casa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.