Redecorare dormitor in 5 pasi

Cateva schimbari mici pot transforma infatisarea dormitorului tau si ce e cel mai bine este ca poti sa faci munca asta singura, sa economisesti ceva bani, si sa termini cu aspectul vechi al dormitorului tau. Prin urmare, incearca aceste idei:
1. Curata de gunoi
Acesta este momentul sa iti evaluezi nevoile si dorintele. Uita-te la obiectele din camera si indeparteaza orice cu exceptia obiectelor pe care doresti sa le pastrezi si de care ai nevoie. Vei fi uimita de modul in care va arata dormitorul tau cu doar un simplu pas.
2. Refa-ti patul
Patul este cel mai proeminent obiect din camera, asa ca poti sa transformi camera prin simpla schimbare a patului fara o schimbare totala a dormitorului. Aminteste-ti ca podelele mai inchise vor face camera sa para mai mica, in timp ce culorile mai deschise vor face opusul.
3. Arunca ceva perne si adauga ceva forma
Piesele de accent trebuie sa se asorteze cu ceea ce ai in camera. Multe companii ofera linii intregi de piese de accent create special pentru a coordona si complimenta asternuturile de pe pat.
4. Da-le o noua infatisare ferestrelor
Alege draperii mai lungi care sa atinga podeaua si sa lungeasca peretii si sa dea camerei impresia de tavan maret. Pentru un aspect mai traditional, contrasteaza draperiile cu culoarea peretilor pentru a le permite sa ” straluceasca” ca elemen distinctiv al camerei. Asortarea draperiilor da un aspect mai contemporan.
5. Poti schimba culoarea peretilor
Te poti apuca sa vopsesti peretii in diferite culori sau poti profita de faptul ca s-au inventat tapeturile si poti sa te apuci sa pui unul pe perete, cu textura si modelul pe care tu ti-l doresti.
In ceea ce priveste culorile decorarii dormitorului tau, noi te sfatuim sa eviti culorile pretentioase precum rosul si galbenul. In cazul in care esti o fana a culorii verde, atunci iti spunem ca poti sa o inserezi in dormitor, insa cu o singura conditie: sa o ” domolesti” cu nuante mai putin puternice, cum ar fi negrul si maroul. Adu accesorii din natura.

Citeste si:  Bucatarie vintage

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.