Redecorarea biroului

Decorarea biroului a trecut de la decorarea ” gri” la decorarea mai calda, mai primitoare si mai personala.
1. Pozitioneaza pe perete diferite poze si tablouri vintage in rame de diferite marimi. Un sfat ar fi un tablou cu portretul lui Audrey Hepburn, tablouri florale, cu peisaje si poze de familie, care sunt foarte distractive.
2. Pentru un perete mai frumos si mai interesant, deseneaza ceva, fiind mult mai ieftin si mai usor de realizat.
3. Scaunele gen fotolii sunt ideale pentru a face camera sa para mai confortabila si mai vie.
4. Tablele magnetice pentru postituri isi fac foarte bine treaba, dovedindu-se a fi foarte utile, dar si foarte frumoase, ca si element de decor.
5. Lampile cu suport metalic sunt un accesoriu extrem de la moda, fiind si foarte folositor.
6. Vazele interesante, decorative sunt extrem de frumoase si se potrivesc oricarui stil de birou. Acestea pot da viata biroului prin florile pe care le pot gazdui.
7. In loc sa optezi pentru scaune normale de birou, reci, poti opta pentru scaune cu detalii.
8. Decoreaza spatiul de munca in functie de interesele si preferintele tale personale, precum modele de masini sau colectii de monede. Daca iti place golful, pozitiineaza trofee pe un raft. Poti de asemenea sa ai jocuri in biroul tau, daca ele te ajuta sa te concentrezi atunci cand suferi de blocaje creative, sau cand ai nevoie sa te eliberezi de stres. O tabla de dart te poate ajuta sa scoti din tine idei minunate.
9. Cheia in decorarea unui birou o reprezinta moderatia. Trebuie sa atingi balanta si armonia in decorare. Designul devine mai rafinat atunci cand este facut in moderatie. Un alt factor care are nevoie de atentie este spatiul. Optimizarea spatiului disponibil este un element crucial.
Un birou bine decorat va imbunatati sanatatea mentala si sanatatea generala. Atunci cand iti faci biroul mai placut, chiar si serile tarzii pe care le petreci muncind pentru a termina deadline-urile nu iti vor mai parea atat de obositoare.

Citeste si:  Senzualitatea contrastelor in livingul tau

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.