Reguli Feng-Shui pentru 2010

Ca un sfat general, asigura-te ca ai zonele feng-shui ale anului 2010 bine luminate si aerisite. Arunca gunoaiele pentru o mai buna circulatie a energiei in casa ta.
Zona de centru a feng-shui-ului este una dintre cele mai norocoase sectoare in 2010. Elementele de foc ale feng shuiului precum rosu, roz, portocaliu, mov si galben sunt excelente pentru zona de centru a feng shuiului atat in casa cat si la birou.
Zona de nord a feng shuiului in 2010 are 4 stele: o stea guverneaza romantismul, precum si creativitatea. Albastru si negru sunt culorile bune pentru partea de nord a feng shuiului din acest an, fiind elemente de apa, ele hranesc elementele din lemn.
Evita focul si elementele metalice sau culorile in partea de nord in anul 2010. O planta verde vibranta in nord este un bun feng shui care sa contracteze cu efectele negative din aceasta zona in 2010.
Gandeste-te la aceasta parte de nord a feng shuiului ca la o zona secundaa de dragoste si romantism si asigura-te ca iti energizezi relatia.
Zona de est a feng shuiului din 2010 are sase stele albe benefice. Aduc energie ajutatoare si te incurajeaza de asemenea sa ajungi cat mai sus posibil.
Elementele de pamant ca si culori sunt intotdeauna in partea de est a zonei feng shui, in special datorita faptului ca elementele de pamant suporta elementele de metal.
Zona de vest a feng shuiului primeste elementele de apa de o stea in anul 2010, desi formeaza o relatie bune cu elementele de metal din vest. Obiectele de metal, formele si culorile sunt recomandate pentru aceasta zona.

Citeste si:  Lumina naturala schimba decorul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.