Sfaturi pentru curatenia saptamanala

Gasirea metodei potrivite pentru a introduce curatenia in programul tau este esentiala. Intr-adevar, sa ne tinem departe de bacterii este un lucru foarte important, tocmai de aceea curatenia casei trebuie sa fie facuta saptamanal. Aceste sfaturi te pot ajuta pe tine si pe familia ta sa va obisnuiti cu curatenia. Asigura-te ca gasesti cel mai bun plan care sa se potriveasca stilului tau de viata.
Organizarea principalilor pasi ai curateniei nu este chiar usoara. Prin urmare, iata cateva sfaturi de care sa tii cont:
Curatarea:
– In primul si in primul rand este important sa gasesti sectiunile delicate ale casei care trebuie sa fie curatate pentru a scapa de acei dusmani care iti ameninta sanatatea.
– Bucataria, precum si sufrageria si baia sunt doar cateva dintre acele locuri. Prin urmare, asigura-te ca acorzi atentie speciala urmatoarelor zone: chiuveta din bucatarie, usa de la intrare, cuptorul cu microunde si frigider.
Praful:
– Praful poate sa fie principala cauza pentru diferite boli. Intr-adevar, alergia la praf este una din principalele probleme care afecteaza oamenii, datorita lipsei de program de curatenie. Praful se poate acumula pe mobila, podea, precum si pe carti si alte elemente decorative. In acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la aceste suprafete si sa iti procuri solutia perfecta pentru a elimina murdaria.
– Exista de asemenea locuri care nu sunt vizibile, dar care pot fi locul perfect pentru acumularea prafului. Secretul in combaterea alergiilor si altor probleme este sa acorzi atentie mobilei, parchetului, cartilor, precum si altor zone de sub pat si in spatele mobilei.
Aspirarea:
– Una dintre cele mai revolutionare inventii ale tehnologiei este aspiratorul.
– Cu acest ritual vei fi in stare sa cureti intreaga casa. Asigura-te ca aspiri bine podeaua, scarile, mochetele.
– Foloseste un aspirator de inalta calitate care sa indeparteze in mod corespunzator praful fara sa lase urme de praf sau poluare.
Sfaturi extra:
– Aruncarea gunoiului este de asemenea importanta, prn urmare, trebuie sa il colectezi de 2-3 ori pe saptamana in functie de stilul tau de viata.

Citeste si:  Teoria Yin si Yang

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.