Siguranta casei

Siguranta casei inseamna securizarea casei si exista diferite modalitati in care poti sa o faci. Tot ce ai nevoie este sa alegi combinatia de dispozitive de securitate pentru a se potrivi casei si familiei tale. In afara de incuietorile conventionale, exista anumite dispozitive electronice de securitate care pot deveni necesare intr-o casa moderna. Alege una sau o combinatie, in functie de nevoile tale.
Senzori: Senzorii de usi si ferestre declanseaza o alarma in momentul in care casa este sparta. Unii dintre cei mai noi senzori reactioneaza si la impact, ca atunci cand geamul este spart. Senzorii de miscare detecteaza miscarea corpului sau sunt sensibili la caldura corpului.
Interfonul video: acesta poate sa fie folosit pentru a vedea cu adevarat cine este la usa.
Alarmele: in afara de sunetul acela bine-cunoscut, exista acum si noi dispozitive, mai sofisticate, disponibile pe piata cu incuietori conectate la usi si ferestre pentru o mai buna securitate.
Camerele de supraveghere: acestea ofera o privire de ansamblu pentru toate zonele apropiate casei. Daca locuiesti intr-un apartament, discuta cu vecinii pentru a instala camere pe coridoare, scari sau chiar poarta.
Securitate wireless: portabila si usor de instalat, aceasta poate sa te alerteze de o spargere, si chiar de scurgeri de gaz sau inundatii. Ele sunt pur si simplu conectate la linia telefonica.
Butoanele personale de panica: acestea sunt folositoare in special daca esti o femeie singura. Poti de asemenea sa instalezi acest dispozitiv si pentru o femeie mai in varsta care sta singura. Este un dispozitiv mic pe care il tii la indemana. Apasarea butonului declanseazao alarma la prietenii sau rudele al caror numar de telefon sau id-uri de email este pre programat in sistem.
Opteaza pentru usi solide din lemn sau metal cu incuietori puternice. Nu este o ideea prea buna sa ai usi din acelea fancy ce-i drept, din sticla, pentru usa de la intrare.
Fii foarte atenta la usile din sticla pentru ca acestea pot fi deschise prin fortare cu o usurinta mai mare.
Opteaza pentru incuietori multiple pentru usile externe.

Citeste si:  Dieta inseamna schimbarea stilului de viata I

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.