Simboluri si beneficiile Feng Shui

Feng shui reprezinta acea arta superba, acel sistem al esteticii, pe care chinezii o folosesc pentru atrage sanatatea si prosperitatea in casele lor, folosind legile Cerului ( astromonia ) si legile Pamantului ( geografia ).
In traducere libera, feng shui inseamna vant-apa, insa chinezii i-au valorificat numele si au dat sens acestui sistem, convinsi fiind de faptul ca feng shui ii ajuta in afaceri, sanatate, cariera, noroc si dragoste.
Conform celor care au studiat indeaproape acest sistem al esteticii si simbolisticii, exista cateva lucruri care daca sunt asezate in locul potrivit, in casa, pot aduce toate acele beneficii mentionate mai sus.
1.Statueta lui Buddha zambind – se spune ca daca tii in casa aceasta statueta alungi gandurile rele si aduci fericire si prosperitate in casa. Este ideal de tinut in dormitor sau in camera in care petreceti cel mai mult timp, aducand sentimentul de securitate si siguranta in sufletele celor care locuiesc in acea casa.
2.Pasarea Phoenix este o pasare mitologica care se spune ca nu moare niciodata. Aduce energie in casa, de aceea ea trebuie pusa in locurile in care nu petreceti foarte mult timp, cum ar fi baia, garajul sau pe hol.
3.Glob de cristal – se spune ca aduce faima si noroc, in special in cariera si afaceri. Trebuie tinut in partea de Nord a casei, pentru a-si putea indeplini rolul.
4.Plante din bambus – se spune ca sunt cele mai norocoase lucruri pe care cineva le poate tine intr-o casa. Tinute in partea de Est a casei, iti vor insenina mereu ziua si iti vor aduce mici bucurii la care nici nu te gandesti.
5.Apa in feng shui reprezinta banii. Verifica daca in casa, instalatia de apa merge perfect si ai grija sa bei intotdeauna multa apa in cursul in zilei. Daca nu remediezi aceste situatii, nu vei avea niciodata spor la bani sau in cariera.
Si inca un lucru extrem de important: daca ai flori in casa, ai grija de ele si uda-le in permanenta, pentru ca asa cum intretii florile, asa va fi si starea ta financiara si sentimentala, totodata.

Citeste si:  Dieta inseamna schimbarea stilului de viata I

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.