Spatii de depozitare pentru incaltaminte

Inca de cand eram micuta, am fost atrasa de pantofi. Imi placea sa ma incalt cu pantofii mamei si sa defilez cu ei prin casa, visand la ziua cand ma voi face si eu mare si voi putea purta pantofi cu toc sau voi avea propriul meu “univers” de pantofi.
Visul mi s-a adeverit, ajungand sa colectionez in timp zeci de perechi de pantofi, de diferite modele si culori, pe care nu stiu daca le-am incaltat de maxim doua ori, dar la care nu pot renunta nici in ruptul capului.

Citeste si:  Inedit: tort vegetarian cu conopida si gulas cu struguri

Si ce e de facut in acest caz? Nu oricine isi poate permite un dressing mare, spatios, in care sa aiba propriul loc numai pentru incaltaminte.
Ne apucam de amenajat sau de improvizat solutii care de care mai avantajoase, in functie de spatiul de care dispune fiecare.

Cea mai simpla si ieftina metoda de a depozita incaltamintea, este sa o tinem in cutia originala. Pentru a ne facilita cautarile si pentru a evita dezordinea atunci cand cautam o anumite pereche de pantofi, cel mai bun mod de a stii exact in ce cutie se afla pantofii maro cu bareta alba, spre exemplu, este sa atasam o poza color la capatul fiecarei cutii de incaltaminte.
In felul acesta le vei putea depozita oriunde, una peste alta, fara sa-ti ocupe un spatiu foarte mare si poti pastra in felul acesta si o ordine si o evidenta a pantofilor pe care ii detii.

Citeste si:  Retete de dulciuri pentru copii de 6-12 luni (partea II)

O alta metoda de a pastra atat ordinea, cat si o stare impecabila, este sa depozitam incaltamintea in cutii de plastic, transparente. In felul acesta vedem clar ce se afla in cutie si evitam prafuirea sau deteriorarea lor.

Suportul pentru incaltaminte este si el o metoda moderna si eficienta de a ne depozita incaltamintea pe care o purtam cel mai des.
In acest fel evitam dezordinea si stim si exact unde se afla fiecare pereche de pantofi, sandale, etc.
Suportul poate fi de diferite feluri: din plastic, din lemn sau din metal si poate fi depozitat atat pe hol, debara sau balcon.

Citeste si:  Un ambient care ofera confort fizic si psihic

Rafturile suspendate de tipul dulapurilor sunt si ele o metoda buna de a depozita incaltamintea si de a o “masca”. In felul acesta nu vede nimeni ce este inauntru, incaltamintea se pastreaza mult mai bine si va fi ordine mereu.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.