Spatiu in casele mici

Se stie foarte bine ca spatiile aglomerate si mici dau senzatia de sufocare si de apasare, creand totodata un disconfort si o stare de apatie, nervozitate si deprimare.
Incercarea de a-ti gasi un loc pentru copii, pentru lucrurile personale si pentru mobila veche in apartamentul tau poate sa fie o adevarata provocare. Iata cateva sfaturi pentru a crea spatiu intr-un apartament mic si ocupat.
Iluminatul este peste tot! Daca ai lumini peste tot in casa, atunci apartamentul tau va parea si mai mic. Accesorizeaza-ti apartamentul cu surse diferite de lumina si lampi.
Oglinzi pozitionate strategic in apartamentul tau pentru a focusa lumina naturala. Aceasta creaza de asemenea impresia de extra spatiu pacalind ochiul sa creada ca este o camera dubla.
Mobila deschisa la culoare va mari camera. Ar trebui sa iei de asemenea in considerare mobila care serveste la mai mult decat un singur scop si va elibera spatiul din apartamentul tau ocupat. Opteaza pentru culori deschise, pale care sa mareasca optic apartamentul.
Lampile de podea si de masuta pot fi mutate in zonele de studiere si socializare daca sunt necesare in apartamentul tau.
Fa si tu aceste schimbari mici pentru a-ti mari din punct de vedere vizual apartamentul si a crea iluzia optica de mai mult spatiu si luminozitate in acelasi timp.

Citeste si:  Locul intim - obligatoriu intr-o locuinta!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.