Stil natural cu influente exotice

Interioarele incarcate si-au trait traiul. Suntem in era simplitatii, a revenirii la tot ce inseamna natura si culori calde. Printre numeroasele variatii pe aceasta tema, exista una care te face sa visezi stand la tine acasa: stilul natural cu influente exotice.
Cum „asortezi” aceste doua stiluri intr-un ambient de cel mai bun gust? Iata formula perfecta” piese de mobilier din lemn de esente exotice sau din impletituri (ratan, bambus), cu design modern + tesaturi texturate (in, iuta, rafie) pentru covor, draperii si tapiserii + culori de pamant in tonuri apropiate (ganma de brunuri, rosu si orange).
Expresivitatea acestui stil o da amplasarea subtila a unor detalii pretioase: lampadare, candele, obiecte de decor. Ele trebuie „distribuite” astfel incat sa accentueze liniile mobilierului modern si sa dea identitate incaperilor.
Pentru o atmosfera degajata, luminoasa, peretii trebuie sa fie albi sau crem. Astfel, mobilierul si elementele de decor se vor detasa, prin contrast, pe acest fundal.
Pardoseala trebuie sa fie cat mai naturala, parchet sau dale ceramice in nuante pamantii- si, ideal, scaldata in lumina soarelui. Rezultatul: te vei simti, la tine acasa, intr-o calatorie exotica.

Citeste si:  Cand catelul nu-i cuminte... II

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.