Stiluri de decor

Stilurile de mobila traditionale au fost populare de multi ani si vor continua sa ramana asa, in fruntea stilurilor de decorare pentru ca elementele ei sunt importante.
Mobila
Mobila traditionala este un design formal si mobila este de obicei plasata langa pereti si are o aparitie rigida/ Mobila are linii curbe si poate da o infatisare de muzeu. Asa ca, amestecandu-le cu piese cu linii drepte, clare vor „imblanzi”aspectul.
Accesoriile
Displayurile florale mari, mese pentru lampi cu nuante de matase, stiluri orientale, oglinzi si carti sunt toate folosite pentru accesorizarea unei camere. Draperiile si perdelele finalizeaza design-ul si „imblanzesc”camera.
Materialele
Cele mai populare sunt cele florale si in tonuri. Cele cu imprimeuri florale mari sunt de asemenea folosite sa reflecteze perioada traditionala.
Culorile
Maroul, bejul sunt cele mai neutre culori si nuantele pot varia de la cele mai inchise la cele mai deschise. Schema culorilor traditionale este pentru flori sa fie inchise, peretii mai deschisi si tavanul alb.
Stilul contemporan
Aceia care prefera amestul dintre modern si linii clare este recomandat stilul contemporan.
Mobila
Stilul mobilei are linii clare si line, margini rotunde si fine si un stil mai relaxant. Mobila contemporana este in relatie apropiata cu modernul. Confortul este principalul tel al acestui stil.
Accesorii
Lampi neobisnuite, display-uri florale mari si dramatice. Sticla, metal, piata si materialele dau stilului contemporan textura.
Materiale
Gama de materiale contemporane difera. Materialele naturale dau camerei o imagine texturala. Formele geometrice pari sunt folosite in special pentru perne pentru impact vizual.
Culori
Gama de culori difera de la verde neutru, albastru, bej si gri. Acestea sunt doar cateva dintre culorile care dezvolta detaliile arhitecturale. Elementele de accent arhitectural va contrasta cu culori pentru un punct focal puternic.

Citeste si:  Decoratiunile acestui an

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.