Sufragerie contemporana

Acest articol se concentreaza asupra stilului contemporan folosind ceea ce deja detii. Sfaturile includ cum sa modernizati incaperea cu putini bani.
Stilul contemporan tine de un spatiu curat, de un design impecabil si o paleta de culori monocromatica cu accente pale de culoare. Probabil ca este frumos sa cumperi tot timpul mobila moderna, o sufragerie contemporana poate fi deseori rearanjata folosind ceea ce deja detii „in dotare”, schimband abordarea. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii stilul contemporan fara incalcarea unui buget prestabilit inainte.
Sfatul numarul 1:
Fara gunoi
Adu-ti aminte ca un design contemporan se concentreaza pe un spatiu deschis si curat. Foloseste doar cateva accesorii apropiate pentru a-ti depozita ziarele, scrisorile, revistele.
Sfatul numarul 2:
Mergi pe autocolant in locul unei mobile noi
Incearca sa schimbi mobila existenta acoperind-o cu un autocolant floral sau mordern, pentru a-i da un alt aspect.
Sfatul numarul 3:
Modernizeaza-ti paleta
Culorile contemporane de pe pereti iti vor moderniza instantaneu sufrageria. Culorile neutre precum crem, gri sunt alegeri extraordinare. Poti de asemenea sa adaugi putina culoare pe perete cu o nuanta trendy precum verde mar, sau doar sa foloseste perne cu accente coloristice.
Sfatul numarul 4:
Modifica pur si simplu forma
Uita-te la revistele sau cataloagele cu fotografii care contin camere contemporane si vei gasi ca formele si liniile mobilei din camera sunt mult mai importante decat multe alte detalii. Bazeaza-te pe simple linii geometrice si forme care sunt repetate.
Sfatul numarul 5:
Decoreaza ieftin
Fotografiile alb si negru in forme simple pe pereti adauga o latura contemporana sufrageriei. Printeaza cateva fotografii in alb si negru si aseaza-le frumos pe perete. Daca poti sa cosi, brodeaza-ti propria perne in forme geometrice. Alege modele simple.

Citeste si:  Decorarea casei de Valentine's Day

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.