Surse de energie

Putem vorbi ore in sir despre feng shui si despre energiile pozitive si negative, dar ce putem spune despre sursele de energie?
Totul ne indica existenta unui anumit tip si cantitati de energie, denumite vibratii. Filozofiile cu privire la energiile feng shui sunt in general destul de simple. Discutia se transforma in energie, si devine mai complicata.
O regula de baza este ca nimeni nu poate sa creeze sau sa distruga energia, doar sa o transforme. Fizica se aplica de asemenea energiei feng shui. Telul in feng shui este sa cream un mediu armonios si pozitiv, manipuland energia existenta. Fie ca aceasta manipulare este facuta prin aranjarea obiectelor intr-un anumit mod, schimband culorile din camera sau adaugand anumite obiecte care reprezinta unul din cele cinci elemente ale feng shui-ului, energia nu este creata, ci doar transformata.
Lumina este si ea o sursa de energie in feng shui. Cantitatea si tipul de lumina din mediu afecteaza tot mediul inconjurator.
Nu este indoiala ca o camera bine luminata este mai primitoare decat o camera intunecoasa. Daca o camera din casa are draperii, trage-le pur si simplu si lasa soarele sa intre. Vei observa imediat schimbarea in energia camerei. Daca incaperea iti permite sa primesti foarte putina lumina naturala, poti sa apelezi la surse artificiale.

Citeste si:  Cum sa ai casa curata chiar si atunci cand ai un caine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.