Tapetul, din nou la moda

A fost o perioada in trecut cand tapetul facea furori prin casele tuturor oamenilor. De o bucata de timp insa, a cam disparut din peisaj. Nu pentru mult timp insa, intrucat acesta a revenit cu forte noi. Tapetul te va ajuta sa iti personalizezi caminul.
Acest tapet nou aparut este putin diferit de ceea ce stiam noi, intrucat el propune acum teme grafice, extrem de variate si inedite, peisaje naturale, astractiuni geometrice sau chiar figuri umane. Tapetul poate sa dea un aer mai excentric locuintei tale.
Exista pe piata un tapet nou, denumit generic fototapet. Acesta imbina tehnologia cu arta, iar rezultatul este unul nemaipomenit. Acest fototapet creaza un ambient unic. Iti poti posta pe pereti imagini personale. In cazul in care nu vrei sa te vezi pe tine pe pereti, poti opta pentru unul din modelele din cataloagele producatorilor. Trebuie sa tii minte faptul ca tapetul este un accent decorativ si trebuie sa il tratezi ca atare.
Ceea ce este acum la mare cautare este tapetul cu imagini inspirate din natura, ce aduc prospetimea si viata in casa ta.
Specialistii spun ca tapetul este foarte bun, si au intocmit chiar o lista cu avantajele pe care aplicarea tapetului le ofera. Printre acestea se numara:
– aderenta rapida pe orice suprafara
– rezistenta indelungata
– adaptarea la orice dimensiuni
– aplicare rapida
– imprimeuri originale si unice
– capacitatea de pastrare a culorilor vii o perioada indelungata de timp
– usor de intretinut
– ecologic.
– creaza senzatia de curat, de nou.

Citeste si:  Retete de toamna: hummus si rulada cu branza si dovleac

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.