Teoria Yin si Yang

Teoria Yin si Yang este una dintre teoriile principale ale feng-shui-ului. Potrivit teoriei Yin si Yang, totul din univers consta in doua lucruri opuse, dar forte interconectate adanc – Yiin feminin si Yangmasculin. Interactiunea dintre aceste doua forte feng shui creaza esenta vietii din jurul nostru.
Exprimata in culorile feng shui-ului, energia Yin este reprezentata de culoarea neagra si energia Yang de culoarea alba. Pe masura ce casa ta are nevoie de un feng shui armonios pentru a te sustine, este important sa intelegi aplicarea teoriei yin si yang la un nivel practic.
– Yin (energia pasiva) este energia feng shui a linistii, a intunericului adanc, miscarilor incete si relaxate. Energia Yin este energia predominanta noaptea atunci cand ne ducem la culcre, sau atunci cand ai nevoie sa te relaxezi si sa iti improspatezi energiile.
– Yang ( energia activa) este energia feng shui care este caracterizata de sunetele vibrante, puternice si culorile, luminile aprinse, energiile.Experimentezi energia Yang aproape in mod constant intr-un birou ocupat, la o petrecere minunata, sau conducand pe autostrada.
O persoana nu poate sa existe fara o alta persoana, precum ziua isi poate pierde insemnatatea.
Crearea unui mediu in care sa se reflecte balanta Yin si Yang este foarte importanta. Va exista intotdeauna o energie de calitate care va fi mai puternica depinzand de folosirea spatiului.
Energia Yin in casa ta:
Dormitorul tau are nevoie de energie Yin relaxanta pentru a te vindeca, asa ca este crucial sa lasam toate elementele dominante Feng Shui in dormitor, precum televizor, echipamente de exercitii sau elementele de birou. In timp ce energia Yin are nevoie de energie predominanta in dormitorul tau, vei avea nevoie si de o slaba prezenta Yang. Acelasi principiu se aplica si baii.
Energia Yang in casa ta:
Pe de alta parte, camera familiei, sufrageria si bucataria sunt spatii feng shui care vor beneficia de o prezenta puternica a energiei Yang. Aici este recomandat sa mergem pe culori vibrante, muzica vie, si o varietate de elemente feng shui care vor contribui la o calitate activa a energiei, precum fotografiile de familie, cartile, jocurile, etc.

Citeste si:  Participa la concurs cu premii pentru casa si bucura-te de Craciun!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.