Trendurile design-ului interior in 2010

In anul 2010, design-ul interior va suferi mici modificari. Se pare ca se vor reienventa culorile pastelate ale anilor ’80. Vestea buna este urmatoarea: este usor sa aplici majoritatea trendurilor fara sa schimbi prea mult.
Odata cu schimbarea economica care a aparut anul trecut, se incearca a se schimba cat mai putin in materie de design interior.
Vrei sa stii ce e in voga pentru interior? Un look denumit „modern farmhouse” care vede o usoara schimbare a stilului modern care a fost popular in ultimii ani. Pentru a crea noul look cu pereti albi, adu pur si simplu o piesa veche, antica sau vintage. Poate sa fie o masa rustica, sau un set de scaune vechi.
Trebuie sa te gandesti la intreaga incapere ca la un intreg, folosind ideile tale proprii, si punandu-ti amprenta, personalitatea asupra ei.
Un alt trend mare este reintroducerea anumitor elemente de design din anii ’80 si sfarsitul anilor ’70. Se vor purta culoriel pastelate de oranj si galben floral. Se vor inlocui nuantele de piersica cu cele de liliac sau tonuri soft de albastru.
Griul este inca considerat a fi una dintre culorile neutre puternice, astfel ca va fi in continuare „pe val”.
Dupa cum va spuneam si dupa cum ati putut bine observa, trendurile in materie de design interior nu vor suferi mari modificari in anul 2010. Specialistii au luat in calcul faptul ca tranzitam o perioada de criza economica si au fost mai ingaduitori, avand grija intr-o oarecare masura de buzunarele noastre.

Citeste si:  Ciorba de fasole cu curcan afumat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.