Un loc perfect de odihna

Odihna oricarei persoane este deosebit de importanta. Asta o stim cu totii. Ceea ce nu stim este faptul ca spatiul in care ne odihnim este la fel de important, pentru ca ne influenteaza somnul. Un spatiu confortabil, sigur te va ajuta sa te eliberezi de tensiuni si sa te relaxezi mai bine.
Ca principala piesa de mobilier din dormitor, patul, iti potenteaza utilitatea daca este inconjurat de alte mici obiecte de mobilier cu functiuni complementare: din multitudinea de oferte existente pe piata cele mai utile sunt noptierele, ce pot adaposti carti, cutii, corpuri de iluminat, etc.
Daca patul nu a fost acizitionat ca set (impreuna cu cele doua noptiere laterale?), le poti inlocui cu uele din ratan (daca doresti un aspect cat mai natural), sau cu un blat de lemn sau sticla incastrat in perete (pentru un design miimalist, functionalist) sau de o masuta mica (rectangulara sau circulara, pe roti sau fixa), obtinand astfel si o compozitie mai dinamica si mai animata.
Pentru a intregi decorul, nu trebuie sa lipseasca sursa de lumina (fie un corp decorativ suspendat din tavan, exact deasupra noptierei, fie o aplica de perete sau chiar traditionala veioza), un mic raft (aplicat pe perete sau incastrat intr-o nisa deasupra patului) pentru carti si, eventual, un tablou in ton cu ambianta camerei. Un sezlong confortabil este ideal pentru a te reculege in intimitate inainte de odihna.

Citeste si:  Ciocolata de casa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.