Vanzare mai rapida a locuintei

Daca vrei sa iti vinzi casa mai repede si mai eficient, trebuie mai intai sa inveti ce trebuie sa faci. In primul rand, trebuie sa creezi o atmosfera primitoare, in care cumparatorii sa isi imagineze ca se muta cu lucrurile lor.
1. Creaza o intrare placuta in casa. Curata intrarea de orice gunoi, incluzand jucariile copiilor sau plantele vechi. Revopseste usa daca este necesar.
2. Fa curat in bucatarie de toate aparatele electrocasnice. Blendere, cafietiere, toastere, toate ar trebui sa fie depozitate undeva. Curata chiuveta si dulapurile.
3. Curata masa pe care se mananca si pregateste-o pentru musfari. Aceasta ar trebui sa fie ” imbracata” cu cea mai fina fata de masa, sa existe flori proaspete pe masa. Mobila in plus, nenecesara ar trebui indepartata.
4. Fa dormitorul sa para o escapada relaxanta. Indeparteaza toate obiectele in afara de lampi. Fa patul, adauga ceva perne decorative pentru un aspect vizual mai placut.
Cumparatorii vor vrea sa vada marimea dulapurilor, asa ca ar trebui sa le golesti si pe ele.
5. Fa curatenie generala in baie si fa-o sa straluceasca.
6. Curata toate camerele de gunoi, jucarii, carti, etc. Asigura-te ca toate cablurile nu sunt la vedere, si ca incaperile nu par a fi prea mici pentru mobila.
Acesta este un mod inteligent in care cumparatorii isi pot imagina mai usor casa, camerele amenajate cu lucrurile proprii.

Citeste si:  Cuba: rom, orez si banane prajite

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.