Zugravire baie

Zugravirea camerelor casei necesita o anumita planificare. Camerele nu sunt la fel Fiecare camera este deosebita. Baia pare sa fie cea mai provocatoare incapere pe care trebuie sa o zugravesti. Aceasta camera particulara are atat de multe colturi incat planificarea zugravirii ei pare sa fie nesfarsita. Citeste mai departe pentru a descoperi pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a-ti zugravi baia exact ca un profesionist.
1. In primul rand, ar trebui sa indepartezi din baie dulapioarele suspendate.
2. Apoi, apuca-te sa zugravesti, insa ai grija sa nu uiti de tavan. Ai grija, de asemenea, sa nu imprastii vopseaua.
3. Cea mai dificila sarcian este aceea de a vopsi spatiile mici, greu accesibile, si anume zonele de langa vasul de toaleta, chiuveta, dus, si alte zone. Ai grija sa nu atinge aceste suprafete cu pensula. Totusi, daca se intampla acest lucru, nu te panica. Incearca sa indepartezi petele de vopsea cat sunt inca umede.
4. Pentru zonele mari, libere, este indicat sa folosesti trafaletul pentru a acoperi o suprafata mai mare mai rapid.
5. Acum, aproape ca ai terminat. Tot ce ai de facut acum sunt doar ultimele retusuri. Este posibil sa vrei sa lasi baia si sa revii mai apoi, cu ochi ” proaspeti”. In acest mod vei pasi in camera cu o alta privire pentru a vedea daca ai scapat vreo zona. Acopera acele zone cu o pensula. Asteapta sa se usuce vopseaua si pe urmamai revino cu ceva vopsea daca mai este nevoie.
6. Lasa peretii sa se usuce in intregime. Baia trebuie sa fie foarte aerisita.
7. Dupa ce s-au uscat peretii bine, se pot monta din nou dulapioarele suspendate sau celelalte lucruri care au fost indepartate din baie si se sterg dusul, chiuveta, cada si toate cele.
Iata deci ca zugravirea baii nu este chiar asa de grea, pe cum iti imaginai pana acum. Baia ta va fi acum mai frumoasa si va arata mult mai proaspat ca inainte.
Atentie insa! Daca in baia ta exista probleme cu mucegaiul atunci ar trebui sa folosesti mai intai o solutie anti-mucegai.

Citeste si:  Cum sa maresti optic o camera

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.