Zugravirea casei

Te-ai gandit la o noua zugravire a exteriorului casei tale?
Iata 7 sfaturi care te vor ajuta sa lucrezi mai usor, mai sigur si vei avea multe rezultate de care vei fi foarte mandra.
1. Incearca sa te ocupi singura de aceasta ” problema”
Zugravirea casei este una dintre acele job-uri care cer doar un nivel moderat de aptitudini si cateva instrumente de baza. Facand singura treaba, poti sa economisesti mai mult de jumatate din cat te-ar costa toata treaba. Dar ar trebui sa faci toata treaba de una singura? Asta depinde de numarul de factori, incluzand experienta ta, fitness-ul, timpul disponibil, si dificultatea de a zugravi peretii exteriori.
2. Cumpara vopsea de calitate
Alegerea vopselei de inalta calitate este critica pentru o zugravire de durata si poate sa faca treaba mult mai usoara. Nu numai ca vopseaua de calitate va dura la conditiile vremii, dar va fi si mai usor de intretinut si va acoperi peretii mult mai usor si mai rapid. Gandeste-te doar la efortul si cheltuiala de a zugravi casa – asta ar trebui sa te faca sa intelegi ca nu trebuie sa zugravesti din nou peste 4 sau 5 ani.
3. Repara si pregateste
Nici vopseaua de inalta calitate nu iti poate garanta faptul ca va dura mult daca nu pregatesti suprafetele in mod corespunzator. Incepe prin a repara suprafetele si prin a pregati suprafetele.
4. Vopseste suprafetele de sus in jos
Aceasta este modalitatea corespunzatoare pentru a zugravi.
5. Curata in mod corespunzator
Foloseste sapun si apa pentru curatarea vopselei de pe perii.

Citeste si:  Supa de salata verde cu afumatura si pachete de primavara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.