Iubirea din spatele biroului

Sa te indragostesti de un coleg de munca poate fi un lucru frumos, dar si urat in acelasi timp, daca aceste lucruri ajung pe la urechile sefului.
Simti ca ti s-au aprins calcaiele atat de tare dupa noul coleg de munca incat nimic nu mai conteaza pentru tine? Daca pana acum urai biroul si toata activitatea pe care o desfasurai acolo, acum a devenit o adevarata placere sa te duci, sa iti pui in practica ideile, sa fii prima care ajunge si face cafeaua sau sa fii mereu in spatiul vizual al colegului.
Acest lucru se vede din gesturi: esti mult mai aranjata acum, te fardezi mereu, din cand in cand mergi la toaleta sa-ti reface make-up-ul si nu uiti sa te dai cu ruj, ori de cate ori bei o gurita de apa.
Daca ti-ai luat inima in dinti si i-ai marturisit colegului sentimentele tale, iar el ti-a raspuns cu aceeasi moneda, te poti considera o fericita.
Esti din ce in ce mai motivata sa muncesti si mai mult si sa te faci apreciata de toti cei din jurul tau.
Acum ca relatia voastra s-a materializat, tine minte cateva lucruri foarte importante, daca nu vrei ca unul din voi sa ramana fara job, sau sa ajungeti sa va certati din nimicuri.
La inceput, faptul ca lucrati in acelasi mediu poate fi nemaipomenit. Pe viitor poate fi la fel, cu conditia ca nici unul din voi sa nu-l sufoce pe celalalt.
Evita intalnirile scurte sau “intamplatoare” la el in birou, in toaleta sau la bucatarie. Chiar daca iti doresti enorm de mult sa-l vezi, sa-l saruti sau sa-l strangi in brate, este recomandat sa te abtii.
In unele companii nu se accepta relatiile intre colegi, asa ca daca la compania voastra se aplica aceeasi regula, ati putea avea de suferit, daca nu va abtineti sau daca nu va feriti de colegi.
Nu implica niciodata discutiile de acasa cu cele de la locul de munca si nu intra in polemica in timpul unei sedinte. Chiar daca este persoana iubita, persoana alaturi de care te trezesti dimineata si iti bei cafeaua in fiecare weekend, la birou trebuie sa va comportati ca doi simpli..colegi, nimic mai mult.

Citeste si:  Ce considera barbatii ca fiind romantic

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.