De unde stiu, ca este jobul potrivit pentru mine?

Atunci cand iti cauti un loc de munca si ti-se ofera unul, tentatia de a accepta este foarte mare, mai ales daca si pachetul salarial este atractiv. Dar, psihologii care se confrunta din ce, in ce mai mult cu depresii datorate locului de munca, ne atrag atentia ca locul de munca, este o a doua „casa” unde trebuie sa ne simtim bine si sa evoluam.

Citeste si:  Trasaturile de personalitate, ale celor care atrag narcisistii

Oricine a fost vreodata intr-un loc de munca gresit stie ca este o experienta mizerabila care te poate afecta pe termen lung. Daca aveti o oferta de angajare, trebuie sa va puneti trei intrebari inainte de a o accepta. V-ar putea salva  de o intreaga perioada plina de stres, daca jobul se dovedeste a nu fi potrivit pentru dvs. Pe de alta parte, daca slujba este potrivita, atunci puteti sa respirati usurati.

Citeste si:  Despre frumusete, miracole si dragoste cu Amalia Enache

Ce este cu adevarat important pentru mine?

Sa te gândesti la ceea ce pretuiesti intr-un loc de munca: sa inveti lucruri noi, sa ai independenta, sa ai putere de decizie? Gânditi-va la lucrurile care, daca nu le aveti, va afecteaza intr-adevar pentru a nu putea fi fericiti la locul de munca.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.