15 minute pentru a fi in forma

Dimineata va trebuie prea mult timp sa va puneti la punct si de aceea intarziati la serviciu? Cu programul de mai jos, ideal pentru femeile grabite, puteti deveni frumoasa si proaspata pentru intreaga zi, si asta numai in 15 minute.
Secretul: utilizarea calitatilor produselor cosmetice in mod combinat. Astfel, econimisiti timp, fiindca totul se face mult mai repede.
Dusul
Activati circulatia sangelui prin schimbarea temperaturii apei in ritm rapid. Trceeti repede de la o temperatura potrivita a apei la una fierbinte, apoi la una rece. Tineti minte: la sfarsitul dusului, spalati-va cu apa rece ca gheata.
Se pot folosi geluri de dus, sapunuri care nu afeceteaza prea tare pielea sau chiar numai apa simpla. In cazul in care aveti pielea foarte uscata, se poate folosi o crema lotiune dupa dus. Durata: 5 minute.
Pieptanatura
Parul scurt se usuca rapid cu feonul, se aplica putin fixativ si se aranjeaza cu mana, pentru a obtine forma dorita. In cazul parului lung, acesta se usuca cu feonul si cu peria si in final se aranjeaza cu fixativ. Durata: 4 minute. In cazul in care nu va spalati pe cap, vaporizati fixativ pe parul umed si acesta va lua forma dorita. Durata: 1 minut si jumatate.
Tenul
Dupa dus, obrazul se curata cu tampoane de vata, pentru a elibera porii fetei. Exista tampoane speciale, cu alantoina sau extracte din plante. Dupa aceea, folositi o crema de zi, care va va pastra stralucirea fetei. Nu uitai gatul! Aplicati-i aceleasi proceduri. Durata: 1 minut.
Make-up
Ideale sunt fondurile de ten fluide, care se pastreaza bine toata ziua, ramanand uniforme. Se aplica usor, nu-si schimba culoarea si protejeaza pielea. Dau un aspect mat pielii si absorb pudra in plus. Se aplica in mod egal pe fata si gat. Durata: 2 minute.
Ochii
Sunt de preferat fardurile in culori dulci, cu nuante de bej si roz, care dau impresia de marire a ochilor. Se aplica pe pleoape, delicat, cu varful degetului. De asemenea, se poate folosi un rimel rezistent la apa pentru gene. Durata: 2 minute.
Buzele
Pentru femeile care merg la serviciu, sunt practicate rujurile care dureaza mai mult si nu usuca buzele. Se face intai un contur al buzelor cu creionul si apoi se pune culoarea cu grija. Se preseaza intre buze o batista de hartie si apoi se coloreaza din nou cu rujul. Durata: 1 minut.

Citeste si:  Alimente indicate in diete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.