21 kg in 21 de zile

Please select a featured image for your post

Aceasta este o dieta creata de Roni DeLuz cu scopul de a detoxifia si a curata organismul. Se pare ca aceasta dieta va curata sistemul digestiv, va creste imunitatea, va reduce celulita. Ajuta de asemenea la schimbarea modului in care oamenii gandesc in ceea ce priveste mancarea.
Slabirea substantiala care apare datorita urmarii acestui program este un bonus, dupa cum DeLuz spune. Totusi, cu siguranta aceasta este atractia majora a programului pentru multe persoane, mai ales pentru persoanele care cauta persoane rapide.
Dieta este centrata pe lichide precum sucuri de legume proaspete, ceaiuri, supa piure din legume, etc.
Legumele si leguminoase includ usturoiul, morcovii, castravetii, fasolea, cartofii dulci, rosii si varza rosie.
Se necesita de asemenea luarea de suplimente nutritionale precum vitamine, enzime digestive si suc de aloe vera.
Acestea sunt singurele alimente care trebuie sa fie consumate pe parcursul intregului program de 21 de zile. Planul asigura un consum zilnic de 1000 de calorii zilnic. Cafeina si alcoolul trebuie sa fie strict evitat.
Dupa cele 21 de zile, persoanele care au tinut aceasta dieta sunt incurajate sa inceapa sa introduca cu atentie lapte de soia, iaurt, somon, urmate apoi de alte alimente nutritive.
Ca la orice plan de dieta, si creatorul acesteia recomanda exercitiile fizice, in cantitati cat mai mari. Sunt sfatuiti sa mearga cat mai mult pe jos, sa sara, orice, pentru a stimula sistemul limfatic.
Pe langa alimentele de mai sus recomandate, se poate apela si la un masaj limfatic care este recomandat in ajutarea eliminarii toxinelor.
Aceasta dieta este benefica pentru oamenii care sunt la inceputul unei schimbari de stil de viata, pentru ca o schimbare dramatica in rutina poate ajuta sa rupa obiceiurile nesanatoase si sa creasca constientizarea calitatii alimentelor in dieta.
Slabirea rapida poate sa fie o stimulare psihologica pentru multe persoane pentru a continua cu un program de slabire.
Ca in orice situatie, exista si argumente contra:
– Doar 20 de grame de proteine pe zi care este sub recomandarile zilnice. Lipsa grasimilor esentiale si fibrelor.
– Lipsa zaharului, alcoolului si cafelei poate cauza simptome precum dureri de cap.
– Consumarea acelorasi alimente pentru 21 de zile.

Citeste si:  Machiajul nude, varianta 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.