3 stiluri de machiaj pentru Halloween

Odata cu sfarsitul lunii octombrie si Halloween, incepe in curand sezonul petrecerilor tematice de sarbatori si ne-am gandit ca nu strica noi idei pentru un look de invidiat! Iata mai jos trei idei care iti vor condimenta noptile petrecute cu prietenii sau colegii de munca. Lasa-te inspirata de tutorialele video si recreeaza stiluri de machiaj extrem.

Citeste si:  Crema de noapte vs. crema de zi

Papusa Halloween

Acest look este ideal pentru petrecea ta de Halloween pentru ca este doar putin inspaimantator, mai mult sexy si ludic. Iti trebuie un fond de ten foarte deschis la culoare, creion si fard alb, gene false si un ruj roz aprins.

Paianjen

Stilul meu preferat pentru Halloween este doar machiajul ochilor, un machiaj puternic ce iti asigura un look de milioane. Tutorialul de mai jos te invata cum sa obtii un machiaj panza de paianjen in jurul ochilor folosind doar tus de ochi negru si putin fard argintiu!

Citeste si:  Sexy in fiecare zi

Zombie adolescentin

Daca vrei sa inspaimanti cu adevarat restul oaspetilor la petrecere, vei alege un machiaj stil zombie, putin mai complicat de realizat decat cele anterioare. Lasa-te inspirata de videoclipul de mai jos si creeaza un look cu mult negru si ruginiu in jurul ochilor si buze pline, rosii si insangerate.

Citeste si:  Alegerea si aplicarea fondului de ten (video)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.