5 tendinte in make-up si coafura

Suntem in plina desfasurare a celui mai important important eveniment de moda al planetei: Saptamana Modei la Paris. Redactorii de moda prezenti la cele mai importante defilari au desprins pentru cititorii lor cele mai importante tendinte in machiaj si coafura.

1. Tusul bleu
A aparut inca din sezonul precedent, iar acum a revenit in cea mai azurie forma a sa. A fost vazut in defilarea casei Fendi, rezonand perfect cu florile tropicale ale colectiei. In alte prezentari, linia de tus a fost bicolora, amestecand bleu-ul ciel cu violetul cu irizatii pentru ca la Max Mara sa fie cremos si alaturat unui frumos oranj-mandarina.

Citeste si:  Machiaj de gala la Globurile de Aur 2011

foto

2. Bobul in varianta dark
A fost vazut din abundenta in prezentarea Marc Jacobs, a carui colectie s-a inspirit de la cantareata Grace Slick a formatiei Jefferson Airplane. Bobul este unul cu breton si ondulat, nu drept. O coafura care a completat perfect tinutele de inspiratie militara pentru a reaminti publicului lupta pe care Grace Slick a dus-o impotriva razboiului din Vietnam.

Citeste si:  Cum sa ai grija de buclele tale

foto

3. Machiajul in stil Barbie
La Moschino, s-a abuzat de celebra papusa. Nu doar la nivel de machiaj, ci si de coafura. Celebra coama buclata blonda, obrajii rozalii, rujul roz bonbon, totul a fost prezent.

foto

4. Tatuajul instelat
Tatuajele semi-permanente in forma de stelute argintii sau aurii va vor inveseli in acest sezon. Chiar si-n varianta lor neagra, ca-n colectia Tommy Hilfiger.

Citeste si:  Machiajul potrivit pentru job

5. Sprancenele-caciulite si semi-virgula de la ochi
La defilarea Prada, manechinele purtau arcada accentuata printr-o linie de creion arcuita, iar privirea era definita printr-o semi-virgula din tus. Un machiaj foarte sofisticat si destul de greu de realizat.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.