6 ritualuri de ingrijire pentru dupa 30 de ani

Gata, ai terminat cu plansul si smiorcaitul si ai acceptat ca ai implinit 30 de ani. In epoca FB, cand nu se stie cand iti da «add» verisoara de gradul patru a vecinilor parintilor tai, nu te-am sfatui sa minti ca ai 27. Nu pentru mai mult de 2, 3 ani, in orice caz. Odata acceptat acest crunt adevar matematic, incearca sa te obisnuiesti cu urmatoarele fapte probabile.

1. Te culci devreme
Poate ca ai inceput deja s-o faci. Ai observat si singura ca daca te culci tarziu, a doua zi esti obosita si cearcanele parca nu mai dispar asa rapid ca la 20 de ani.

Citeste si:  Fermitate obraji

2. Folosesti crema anti-rid
E momentul sa-ti intre in trusa de cosmetice. Nicio negociere aici, nicio amanarea. Faptul ca negi pericolul nu te va si scapa de el.

3. Firele de par alb
Pot sa apara la 50 de ani sau acum. Daca pana acum te vopseai doar pentru a pune in practica fanteziile tale de culoare, acum vei avea alt gen de ratiuni.

Citeste si:  Dictionarul produselor pentru par II

4. Ceaiuri si alte naturiste
Brusc, te vei opri mai des la raionul bio de la hipermarket.Va incepe sa-ti placa ceaiul verde. Gingsengul, spirulina, goji si alte minunatii. S-au dus timpurile cand cafeaua ti-era idol absolut intr-o religie monoteista.

5. Renunti la culorile stridente
Mergeau la 20 de ani, cand totul era permis. Orice stridenta acum iti adauga ani si nu te face sa pari rebela, ci doar un pic paiata.

Citeste si:  Bananele nu ingrasa

6. Nu mai iubesti soarele la fel de mult
Inainte aveati un amantlac in toata regula. Te prajeai sub privirile lui focoase de dimineata si pana seara. Acum, dragostea asta cam lasa urme. E cu nabadai, dar si cu vanatai. Asa ca o iei cu lingurita si cu ochii pe ceas. Si bine unsa cu toate alifiile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.